Skype tai zoom tapaaminen

Hei, haaveiletko elokuvan tai sarjakonseptin kirjoittamisesta? Autan sinut tarinasi tai ideasi kanssa alkuun yksityisellä skype / zoom tapaamisella.

Tarkoitus on, että lopetat haaveilun ja alat tehdä unelmastasi totta. Varsinainen kirjoitustyö koneella on aikainvestointi mutta aluksi iso osa suunnittelutyöstä tapahtuu kirjoittajan pään sisällä muun elämän ohessa. Joten jos työsi ja elämäntilanteesi sallii niin voit kehitellä tarinaasi muiden toimien ohessa. Teet muistiinpanoja ja kun sinulla on aikaa kirjoitat ajatuksesi tarkemmin talteen.

On tärkeätä että tiedät mihin ajatuksiin kannattaa keskittyä kun suunnittelet käsikirjoitusta tai konseptia ja mitä ajatuksia kannattaa laitaa muistiin ja mitkä ajatukset ovat enemmän ”oheistuotteita”, jotka ovat ehkä merkityksellisiä sitten kun olet päässyt työssä pidemmälle. Tätä tekemisen ja suunnittelun eri osa-alueiden tärkeysjärjestystä pohdimme henkilökohtaisessa zoom / skypetapaamisessa.

En lue etukäteen tekstejä vaan sinä kerrot tapaamisessa minulle mitä haluat sanoa käsikirjoituksellasi. Onko se viihteeksi vai vakavaksi draamaksi? Millaiselle yleisölle tarina on kohdistettu? Mihin genreen haluat tarinasi sijoittaa? Kuinka paljon jo tiedät elokuvien tai sarjojen käsikirjoittamisen tekniikasta ja tarinoiden rakenneanalyysista?

Hinta 45 min henkilökohtaiselle skype / zoom tapaamiselle on 65€ (sis alv 24%).

Ei ole paha hinta siitä että saat aloitettua unelmasi toteuttamisen tai jatkettua vuosia keskeneräisenä odottanutta projektiasi.

Tapaamisessa kartoitamme missä olet kirjoittajana ja ohjaan sinut tarinasi kanssa alkuun ja eteenpäin niin ettei aikasi mene eksyttävään haahuiluun.

Voit lukea CV tietoni nettisivuilta. Olen tehnyt tuottajille ja käsikirjoittajille yli 800 luottamuksellista konsultaatiota elokuva- ja sarjakonsepteihin sekä käsikirjoituksiin joten tiedän kyllä, mistä puhun. 🙂 Olen myös itse käsikirjoittanut mm. elokuvia, sarjoja ja VR-projekteja (tieteellinen tutkimus).

Lopuksi rohkaisun sana – sinulla ei tarvitse olla mitään muuta valmiina kuin idea, tai tunne tai jopa tunteiden sekamelska siitä mistä haluat kirjoittaa. Mutta voit olla jo pidemmälläkin tai jopa ammattilainen jonka rakas projekti on puuroutunut ehkä pitkän kehittelyprosessin aikana. Selvitämme miten sinun kannattaa aloittaa tai edetä.

Voit ottaa yhteyttä meilitse gateofstories@elisanet.fi niin sovimme ajan ja miten maksu hoituu ennen tapaamista. Voit myös kysyä lisää.

Älä lähetä mitään materiaaleja tai kerro meilissä projektistasi ellen sitä pyydä erikseen. Puhumme asiat sitten halki tapaamisessa.

Terveisin Eeva / Dramaturgi FM Eeva R. Tikka

CONTACT: gateofstories@elisanet.fi

Updated 2021-05-08