BOOKS / kirjoja (3)

WHAT A HEAVENLY WEDDING DAY! (2021) A romantic comedy!

BUY it HERE: https://www.suomalainen.com/products/what-a-heavenly-wedding-day

ISBN 9789526877457 (EPUB)

NEW! Published in 2021!

WHAT A HEAVENLY WEDDING DAY! A romantic comedy that takes place in Finland during late summer days. The day before the wedding, a young humanoid shipwrecks behind the bride’s house, confusing the life of a small village, Honeyville.

BUY it HERE: https://www.suomalainen.com/products/what-a-heavenly-wedding-day

In the small town of Honeyville, Finland: A young humanoid shipwrecks in the fallow fields behind a bride’s house the night before her wedding day. The executive of the UFO Awareness Association knocks on the bride’s door while her fiancé is on an urgent business trip. There is also a third player in the field. Who will she eventually marry?

In Washington DC / Moscow / Peking: The Super Nations, they all want to catch the phenomenal extraterrestrial boson concentration technology that has crashed on Earth, in Finland. Slicing a humanoid could be an extra benefit – all for the Nation’s best, of course.

In outer space: The rescue mission is underway. ”0009-56-876-1-122” (Translation: How stupid can he be?)

Eeva R. Tikka is a long-term screenwriter, script consultant, and CGI-artist. She has written TV series, films, and ballet librettos, and edited and published books. She lives in Helsinki, Finland.

BUY it HERE: https://www.suomalainen.com/products/what-a-heavenly-wedding-day


ALLEGORIA-INTELLIGENSSI – symbolien ja vertauskuvien opisssa (2018)

OSTA – verkkokirjakaupasta booky.fi 

Symbolien ja vertauskuvien opissa - elämänfilosofiaa miesten ja naisten LE DROIT HUMAIN vapaamuurariuden perustalta
ISBN 978-952-68774-2-6 (nid.)

ALLEGORIA-INTELLIGENSSI – symbolien ja vertauskuvien opisssa (2018)

”Siitä mistä ei voi puhua, on aina puhuttu vertauksin.”

Filosofian lisensiaatti (FL) Markku  Graae, 60 vuotta LE DROIT HUMAIN vapaamuurarina kolmannessa polvessa, kirjoittaa  vapaamuurariuden muutosvoimasta ihmisessä. Graae on Kansainvälinen Vapaamuurarijärjestö Miehille ja Naisille LE DROIT HUMAIN Suomen Liitto ry:n jäsen vuodesta 1959.

Kansainvälinen LE DROIT HUMAIN vapaamuurarius tarjoaa miehille ja naisille monipuolisen oppimisprosessin, jonka aikana ihminen voi oppia tuntemaan itseään syvällisesti. Ainoastaan henkilökohtainen oivaltaminen muuttaa ihmistä, kukaan ei voi tajuta mitään toisen puolesta.

Vapaamuurariudessa ei ole kysymys salaisuuksista sanan tavanomaisessa merkityksessä vaan todellisuuskokemuksista, joita voidaan sanoittaa vain symbolien, tarinoiden ja vertauskuvien avulla.

Allegoria-intelligenssi on herkkyyttä intuitiivisesti tajuta symbolimerkityksiä ja vertauskuvia, jotka saavat aikaan tietoisuuden muutoksia. Kehittynyt allegoria-intelligenssi tekee mahdolliseksi todellisuuskokemusten keskinäisen jakamisen.

LE DROIT HUMAIN vapaamuurariudessa yksilön ajattelu on vapaata eikä seuraa valmiita tulkintoja tai selitysmalleja. Siksi Graae puhuu ja kirjoittaa, kuten kaikki vapaamuurarit, vain oman kokemuksensa ja ymmärryksensä pohjalta.

Kirjan ovat toimittaneet Maaret Wager ja Eeva R. Tikka.


PÄHKINÄNSÄRKIJÄ 2 – Rakastetun baletin tarina jatkuu! (2017) Satumainen balettikuvakirja!

OSTA KIRJA: Verkkokirjakauppa booky.fi

ISBN 978-952-68774-0-2 (sid.)

PÄHKINÄNSÄRKIJÄ 2 – Rakastetun baletin tarina jatkuu! (2017)

Vuosia on vierähtänyt kuin huomaamatta ja kreivi Drosselmeyerin kummitytöstä Klaarasta on kasvanut kaunis, nuori neito. Mitä Klaaralle tapahtuikaan kun kreivi Drosselmeyer valmisti uuden Pähkinänsärkijänuken?

OSTA KIRJA: Verkkokirjakauppa booky.fi

HUOM! Kirjassa ei ole kaikkia kuvia, joita tällä sivulla tai netissä muualta löytyy. Erillinen kuvakirja on suunnittelilla.

Vuosia on vierähtänyt kuin huomaamatta ja kreivi Drossel-meyerin kummitytöstä Klaarasta on kasvanut kaunis, nuori neito. Kreivin perinteisissä joulujuhlissa Klaara tapaa Drosselmeyerin veljenpojan Nikolaksen, jonka hän on nähnyt viimeksi lapsena. Komea nuorimies on aivan kuin se prinssi, josta Klaara on pikkutytöstä asti unelmoinut. Kreivi Drosselmeyerilla, jolla uskotaan olevan taianomaisia voimia, onkin omat suunnitelmansa nuorten onnen edistämiseksi.

Kun lumimyrsky sulkee vuoriston tiet ja solat, kreivi pyytää vieraita yöpymään salaperäisessä kartanossaan. Yöllä Drosselmeyerin lempeä taikuus vie rakastuneen Klaaran hurjaan seikkailuun.

Ehtiikö Nikolas pelastaa Klaaran, kun Lepakkokuningatar herättää Drosselmeyerin uusimman pähkinänsärkijänuken eloon? Klaaran avuksi rientää myös Lumiprinsessa, joka on kaunis kuin talvinen tähtitaivas. Yhdessä he käyvät taisteluun Lepakkokuningatarta ja Pähkinänsärkijää vastaan.
Tarina kertoo nuorten maailmasta, sen julmuudesta ja kauneudesta. Ensirakkaudesta. Ystävyydestä. Rohkeudesta.

Lumoavan Pähkinänsärkijä-baletin tarina jatkuu.

OSTA KIRJA: Verkkokirjakauppa booky.fi


Let’s be in contact.

gateofstories@elisanet.fi