Pähkinänsärkijä II – Klaaran ja Nikolaksen tarina

Laadukas satumainen balettikuvakirja  on ilmestynyt lokakuussa 2017.

Myynnissä verkkokaupassa  booky.fi

Jälleenmyyjille tarjous erikseen. Tiedustelut: gateofstories@elisanet.fi

Balettikuvakirjan tiedot: 64 sivua, kovakantinen (190mm x 260mm), nelivärinen kansi ja kuvitus,  ISBN 978-952-68774-0-2 (sid.)

(Nutcracker II – the story of Clara and Nicholas ballet picture book (EPUB) in English will be published 2018)

Lumoavan Pähkinänsärkijä-baletin tarina jatkuu.

Vuosia on vierähtänyt kuin huomaamatta ja kreivi Drossel-meyerin kummitytöstä Klaarasta on kasvanut kaunis, nuori neito. Kreivin perinteisissä joulujuhlissa Klaara tapaa Drosselmeyerin veljenpojan Nikolaksen, jonka hän on nähnyt viimeksi lapsena. Komea nuorimies on aivan kuin se prinssi, josta Klaara on pikkutytöstä asti unelmoinut. Kreivi Drosselmeyerilla, jolla uskotaan olevan taianomaisia voimia, onkin omat suunnitelmansa nuorten onnen edistämiseksi.
Kun lumimyrsky sulkee vuoriston tiet ja solat, kreivi pyytää vieraita yöpymään salaperäisessä kartanossaan. Yöllä Drosselmeyerin lempeä taikuus vie rakastuneen Klaaran hurjaan seikkailuun.
Ehtiikö Nikolas pelastaa Klaaran, kun Lepakkokuningatar herättää Drosselmeyerin uusimman pähkinänsärkijänuken eloon? Klaaran avuksi rientää myös Lumiprinsessa, joka on kaunis kuin talvinen tähtitaivas. Yhdessä he käyvät taisteluun Lepakkokuningatarta ja Pähkinänsärkijää vastaan.
Tarina kertoo nuorten maailmasta, sen julmuudesta ja kauneudesta. Ensirakkaudesta. Ystävyydestä. Rohkeudesta.

Libreton tarinan ovat luoneet Eeva R. Tikka ja Arja Tervo, jotka ovat molemmat tehneet pitkän uran Suomen Kansallisbaletin tanssijoina. Pähkinänsärkijän jatko-osan tarina pohjautuu E.T.A. Hoffmannin alkuperäisteokseen. Juoni on suunniteltu Pjotr Tšaikovskin balettimusiikkiin perinteisine joulujuhlineen, yöllisine taisteluineen ja lumivalsseineen. Klaaran ja Nikolaksen tarina huipentuu juhliin lumipuutarhassa, jossa tanssitaan kukkaisvalssi ystävyyden ja rakkauden kunniaksi.

Page updated 2017-10-10