MAKSA VERKKOKURSSI NÄIN

Maksaessasi verkkokurssin Dramaturgiaa käsikirjoittajille kurssimaksun 79€ (sis. alv 24%) /3kk Gate of Stories Oy tilille ymmärrät, että koko digitaalinen materiaali on käytettävissäsi, kun saat salasanat sivuille ja videoihin. Siksi maksaessasi ymmärrät, että sen jälkeen kun salasanat on lähetetty sähköpostiisi, maksu on sitova eikä kauppaa voi enää perua.

Maksa verkkokurssi vasta kun olet täysin varma osallistumisestasi tietylle jaksolle. Huomioi viimeinen ilmoittautumispäivä alkavalle 3kk jaksolle.

 1. Tammikuu-Maaliskuu (3kk)
 2. Helmikuu-Huhtikuu (3kk)
 3. Maaliskuu-Toukokuu (3kk)
 4. Huhtikuu-Kesäkuu (3kk)
 5. Toukokuu-Heinäkuu (3kk)
 6. Kesäkuu-Elokuu (3kk)
 7. Heinäkuu-Syyskuu (3kk) Viim. ilm. to 24.6. 2021
 8. Elokuu-Lokakuu (3kk) Viim. ilm. su 25.7. 2021
 9. Syyskuu-Marraskuu (3kk) Viim. ilm. ke 25.8. 2021
 10. Lokakuu-Joulukuu (3kk) Viim. ilm. pe 24.9. 2021
 11. Marraskuu-Tammikuu (3kk) Viim. ilm. ma 25.10. 2021
 12. Joulukuu-Helmikuu (3kk) Viim. ilm. su 24.11. 2021

Syksyn 2021 kyselytunnit kurssilaisille järjestetään (zoom) alustavasti:

 • ke 15. syyskuuta 2021 klo 18-19.15
 • ke 15. joulukuuta 2021 klo 18-19.15

Kyselytunnit pidetään vaikka olisi yksi kirjoittaja paikalla. Jos on tungosta järjestetään ylimääräinen kyselytunti. (lisäinfoa alla) Jos jonkun aikataulut eivät osu kohdilleen kyselytunnin kanssa niin järjestelyistä voidaan neuvotella.

OHJE:

 • Ilmoittaudu verkkokurssille lähettämällä vapaamuotoinen viesti osoitteeseen: gateofstories@elisanet.fi Ilmoita nimesi ja jakso (3kk) jolle osallistut. Kirjoita viestin aiheeksi ”verkkokurssi + jakson alkamiskuukausi”.
 • HUOM! Älä lähetä mitään tarinaasi liittyvää materiaalia, jollei sitä erikseen pyydetä. Pyytämättä lähetetty materiaali poistetaan lukematta. Sorry. Vain maksamiseen tai kurssiin liittyviä kysymyksiä ilmoittautumismeiliin.
 • Saat paluupostissa maksutiedot viitteineen.
 • Maksa verkkokurssin hinta 79€ (sis alv 24%) Gate of Stories Oy tilille, toimi ohjeen mukaan. Maksu on oltava suoritettuna ennen jakson alkua.
 • Maksun jälkeen saat salasanat verkkokurssin sivuille ja moduulien videomateriaaliin valitsemasi jaksokuukauden 1. päivänä.
 • Maksaessasi osoitat ymmärtäväsi, että verkkokurssin materiaali on kurssilaisen henkilökohtaiseen käyttöön eikä salasanoja saa jakaa kavereille, materiaalia kopioida muille jaettavaksi ilman kouluttajan, copyrightin omistajan lupaa.
 • Salasanat vaihtuvat aina kuukauden 1. päivä, mistä saat ilmoituksen sähköpostiisi.

Jokaiseen jaksoon (3kk) kuuluu kyselytunti zoomissa, jolloin dramaturgi vastaa livenä kurssilaisten kysymyksiin. Live-zoom järjestetään 4 kertaa vuodessa. Kysymyksiä kerätään myöhemmin ilmoitetulla tavalla myös ennakkoon. Kyselytunnilla puhutaan myös mm. käsikirjoitusten kehittelystä tuotannossa ja mm. mitä erityisiä ominaisuuksia kehittelyprosessi vaatii kirjoittajalta.

Facebookissa on suljettu ryhmä “Käsikirjoittamisen verkkokurssi – Dramaturgiaa käsikirjoittajille” johon vastaisuudessa (01.07.2021 jälkeen) pääsevät vain kurssille osallistuneet. Siellä voitte vaihtaa ajatuksia käsikirjoittamisesta myös kun oma kurssijaksonne päättyy. Voitte lähettää tekstejänne luettavaksi toisillenne, jos löydätte ryhmästä samanhenkisiä kirjoittajia. Voitte pohtia teoreettisia kysymyksiä tai muuta elokuviin ja sarjoihin liittyvää. Varoituksen sana: asiattomasta kirjoittelusta poistan sumeilematta ryhmästä. Kriittinen saa olla mutta ei asiaton.

Toivottavasti selviät tästä ei-automatisoidusta verkkokurssin maksamisesta ja järjestelystä, koska takaan että käsikirjoittaminen tuo eteesi vielä paljon mutkikkaampia haasteita. Pidä tätä kirjoittajahenkeäsi vahvistavana harjoituksena. Haasteiden ja huumorin kautta voittoon!

Good luck!

Terveisin Eeva

dramaturgi-kouluttaja FM Eeva R. Tikka

Kurssisivustolle TÄSTÄ (sisältö aukeaa 01.07.2021)

Updated 2021-06-05