MAKSA lisämateriaalista näin

Maksaessasi Dramaturgiaa käsikirjoittajille lisämateriaalista 80,60€/1kk (sis. alv 24%) Gate of Stories Oy tilille viitteineen (!) koko digitaalinen lisämateriaali on käytettävissäsi kuukaudeksi.

Maksaessasi ymmärrät, että kun olet lähettänyt kuitin osoitteeseen gateofstories@elisanet.fi ja kun salasanat lisämateriaalien sivuille on lähetetty paluupostissa sähköpostiisi, maksu on sitova eikä kauppaa voi enää perua.

Maksaessasi osoitat ymmärtäväsi, että dramaturginen lisämateriaali on henkilökohtaiseen käyttöösi etkä saa luvattomasti jakaa salasanoja kavereillesi tai kollegoillesi etkä saa kopioida materiaalia kenellekään jaettavaksi ilman copyrightin omistajan Eeva R. Tikan lupaa.

HUOM! Älä lähetä mitään tarinaasi liittyvää tekstiä tai muuta materiaalia, jollei sitä erikseen pyydetä esimerkiksi dramaturgista konsultaatiota varten, mistä prosessista sovitaan erikseen. Pyytämättä lähetetty materiaali poistetaan lukematta. Sorry. Meiliin vain maksamiseen tai kurssiin liittyviä kysymyksiä tai tiedustelu dramaturgisesta konsultaatiosta.

Good luck! 🙂

Terveisin Eeva R. Tikka, FM-dramaturgi-kouluttaja

  • 80,60 € (sis. alv 24%) /1kk
  • Pankkiyhteys:  Gate of Stories, Nordea BIC NDEAFIHH
  • IBAN FI75 1228 3000 0194 79
  • VIITENUMERO: 2448 (maksettava viitenumeron kanssa)
  • Kuitti osoitteseen gateofstories@elisanet.fi

Updated 2022-07-16