Varaa ilmainen konsultaatioaika syksyllä 2023

Käsikirjoittajat: syksyllä 2023 voit varata ilmaisen 20-25 minuutin etäkonsultaatioajan jossa pohdimme yhdessä tilannettasi kirjoittajana. Annan pohdinnoillesi tukea jotta voit tehdä päätöksiä jatkosta ja miten sinun kannattaisi ja miten haluat edetä projektisi kanssa. Konsultaatioajat ovat maananantaisin. Tapaamiseen ei kuulu sisältökonsultointi vaan kysessä on suunnittelusessio työn jatkamiselle tai aloittamiselle.

Riippuu statuksestasi kirjoittajana, mitä mahdollisia koulutuksia tai valmennuksia suosittelen projektillesi ja/tai sinulle; oletko ammattilainen, vastavalmistunut kirjoittaja tai ehkä olet harrastaja ja haluat ponnistaa ammattiuralle.

Jos haluat henkilökohtaista valmennusta, jossa pohditaan tarinasi dramaturgista ydintä ja jossa järjestelmällisesti rakennetaan vuoden aikana treatmentin kautta käsikirjoituksen ensimmäinen versio ( jänniterakenteeseen, setupiin ja istutuksiin keskittyen) niin suosittelen sijoittamaan itseesi ja tulevaisuuteesi käsikirjoittajana.

Olen koeponnistanut ja toimivaksi todennut vuoden kestävän seitsemän tapaamista (lähi/online) sisältävän henkilökohtaisen 7-valmennuksen jonka lopputuloksena sinulla on käsikirjoituksen ensimäinen versio, kunhan luotat opastajaasi ja teet tunnollisesti annetut tehtävät projektisi kanssa. Sinä teet työn minä tuen sitä dramaturgina.

Hinta 860€ /vuosi (sis. alv24%) ei ole paha jos ajattelee sitä suhteessa hyötyyn käsikirjoituksesi edistymisessä ja itseesi sijoittamisena. Kirjoittaminen itsessään on ilmaista, eikö? Jos olet vakavissasi kirjoittamisen suhteen suosittelen käsikirjoitusohjelmaa. Itse käytän Moviemagic Screenwriter -ohjelmaa mutta niitä on muitakin ja ilmaisia löytyy myös.

Kysy rohkeasti lisää.

Dramaturgi Eeva R. Tikka

eeva.tikka@elisanet.fi

Yhteydenottolomake tulossa, siiheksi ota yhteys ihan perinteisin menoin meilitse 🙂

P.S. Jos olet ihan täpinöissäsi kirjoittamisesta niin kysy meilissä ilmaiselle konsultaatiolle kesäaikaa. Ehkä se järjestyy jos en ole jossain loikoilemassa riippukeinussa itikoiden juhla-ateriana. Kannattaa kysäistä 🙂

Updated 2023-05-26