Hei, 2020 avautuu verkkokurssisarjan ensimmäinen osa “Gate of Stories koodi – perusteet”. Se on kurssi aloittelijoille mutta myös niille jotka eivät ole muiden oppaiden kanssa päässeet käsikirjoituksensa kanssa eteenpäin.

Kurssisivustolle tästä

Kerään sähköpostilistaa niitä varten joita elokuvan käsikirjoittaminen kiinnostaa ja jotka haluavat aloittaa kurssin heti kun mahdollista. Ehkä sinä haluat toteuttaa pitkäaikaisen unelmasi tulevana kesänä? Tai ehkä sinulla on muista syistä aikaa opiskella elokuvakäsikirjoittamista ja siksi kurssi on ajankohtainen?

Minä autan sinua alkuun ja eteenpäin.

Liity sähköpostilistaan niin saat tietoa “GOS-koodi perusteet” -kurssin valmistumisesta ja päivityksistä. Lähetä viesti osoitteeseen gateofstories@elisanet.fi / viestiosaan “GOS koodi-perusteet”.

Mikä Gate of Stories koodeissa sitten on erityistä? Harvemmin käsikirjoitusoppaissa otetaan huomioon se kuinka käsikirjoittajan omat tunteet vaikuttavat kirjoitustyöhön ja tekstin luomiseen ja analysointiin. Emotionaalinen kokemus omasta tarinasta sumentaa toisinaan kirjoittajan ajattelua ja logiikkaa näin harhauttaen kirjoittajan kertomaan käsikirjoituksessaan jostain ihan muusta kuin mistä tarina kertoo.

“Gate of Stories koodi – perusteet” käy läpi elokuvakerronnan perusrakenteita ja jännite-elementtejä, koska ne ovat elokuvissa vakiot ja ilman niitä ei synny käsikirjoitusta eikä elokuvaa. Sinulla on kirjoittajana kuitenkin GOS-koodien avulla ehkä paremmat mahdollisuudet luoda tekstiä, josta voi edelleen kehittelyn (uudelleenkirjoitus) kautta kehittyä lopulta käsikirjoituksen se versio, jonka voit lähettää tuottajille tai ohjaajille.

“Gate of Stories koodi – perusteet” maksaa n. 35-40€ (sis alv). (muutokset mahdollisia)

Huomaathan että tämä on peruskurssi, joka tähtää siihen että saat ensimmäiseen version käsikirjoituksestasi läpikirjoitettua. Minä autan sinua aloittamaan, sinä teet työn. Jos saat kirjoitettua käsikirjoituksen ensimmäisen version valmiiksi, niin onnittelen!

Perusteet-osan jälkeen voit siirtyä “Gate of Stories koodi – edistyneet” materiaaliin, jossa avataan käsikirjoitusten versioiden ja uudelleenkirjoittamisen haasteita. Edistyneet kurssi jatkaa samasta näkökulmasta – kirjoittajan emotionaalisesta suhteesta omaan tarinaansa ja tekstiinsä.

Liity sähköpostilistaan ja lähetä viesti osoitteeseen gateofstories@elisanet.fi

Viestiin “GOS koodi -perusteet”. Voit myös kysyä lisätietoja.

Toivotan kaunista kevättä!

FM Eeva R. Tikka,

dramaturgi-konsultti-kouluttaja

Liity sähköpostilistalle lähettämällä viesti osoitteeseen gateofstories@elisanet.fi tai täytä ja lähetä tiedot tässä.

contact Eeva R. Tikka —>  gateofstories@elisanet.fi

Page updated 2020-05-12